دسترسی رایگان به کتاب‌های الکترونیکی مؤسسه انتشارات دانشگاه تهران

۰۲ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۱ اخبار
تعداد بازدید:۱۵۱۷
از ابتدای فروردین ۱۳۹۹، کتاب‌های الکترونیکی مؤسسه انتشارات دانشگاه تهران به صورت رایگان در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

با توجه به مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا و عدم دسترسی پژوهشگران، استادان و دانشجویان گرامی به منابع علمی، مؤسسه انتشارات دانشگاه تهران همه کتاب‌های الکترونیکی خود را از ابتدای فروردین ۱۳۹۹ به‌صورت رایگان در اختیار همه علاقه‌مندان قرار می‌دهد. برای دریافت کتاب‌ها می‌توانید به اپلیکیشن کتاب‌خوان فیدیبو یا کتاب‌خوان مؤسسه انتشارات دانشگاه تهران مراجعه فرمایید.

برنامه کاربردی کتاب‌خوان الکترونیکی مؤسسه انتشارات دانشگاه تهران هم‌اکنون قابلیت نصب در سیستم‌عامل‌های android و windows را دارد. برای دانلود نسخه android اینجا کلیک نمایید و برای دانلود نسخه windows اینجا کلیک نمایید.

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری انتشارات دانشگاه تهران