پویش «نجوای مردم ایران»

۲۸ اسفند ۱۳۹۸ | ۲۲:۰۵ اخبار
تعداد بازدید:۴۸۸
هم‌زمان با شب شهادت امام موسی کاظم(ع) در آخرین شب سال ۱۳۹۸ به امید رهایی همه جهان از ابتلا به بیماری کرونا نجوای توسل به باب‌الحوائج در اقصی نقاط ایران اسلامی طنین‌انداز می‌شود.

هم‌زمان با شب شهادت امام موسی کاظم(ع) و آخرین شب سال 1398 مردم ایران بر پشت‌بام‌های خانه خود به امید رهایی جهان از ابتلا به بیماری کرونا متوسل به ائمه اطهار(ع) می‌شوند.

پویش «نجوای مردم ایران» روز پنج‌شنبه ۲۹ اسفندماه ساعت ۲۰ بر پشت‌بام و خانه هر ایرانی شنیده می‌شود.

این پویش سراسر همراه با قرائت دعای توسل و عرض تسلیت به محضر حضرت رضا(ع) و حضرت فاطمه معصومه(س) برگزار می‌شود.

این مراسم هم‌زمان در حرم مطهر امام رضا(ع) نیز برگزار می‌شود و به‌صورت زنده و مستقیم از طریق فضای مجازی و شبکه‌های صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران مورد پوشش قرار خواهد گرفت.

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری نجوای مردم ایران کرونا ویروس #کرونا_را_شکست_می‌دهیم. شهادت امام موسی کاظم(ع)