اطلاعیه برگزاری مرحله دوم سومین مسابقه علمی فقه و حقوق به همراه اعلام برندگان مرحله اول

۰۶ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۵ اخبار

دانشگاه شهید مطهری و انجمن علمی فقه و حقوق خانواده ایران برگزار می‌کند:

برگزاری مرحله دوم سومین مسابقه علمی فقه و حقوق

با استعانت از درگاه خداوند متعال مرحله اول مسابقه علمی فقه و حقوق با حضور دانشجویانی از سراسر کشور برگزار گردید‌. ضمن عرض تشکر از شرکت دانشجویان گرامی در مرحله اول و تبریک به راه‌یافتگان مرحله دوم مسابقه علمی، نحوه برگزاری مرحله دوم به شرح زیر می‌باشد:

نحوه برگزاری: مرحله تشریحی (حضوری)

مکان برگزاری واحدهای دانشگاهی دانشگاه شهید مطهری:

زمان برگزاری: سه‌شنبه ۹ خردادماه ۱۴۰۲ | ساعت ۱۴

منابع آزمون:

• حوزه تخصصی فقه و حقوق خصوصی:

درس فقه: منبع تحریر الروضه (تلخیص شرح لمعه) سرفصل: از ابتدای بحث البیع تا ابتدای بحث خیارات.

درس حقوق مدنی: منبع کتاب حقوق مدنی 6 (عقود معین 1) مرحوم دکتر شهیدی. سرفصل: از ابتدای عقد بیع تا ابتدای مبحث خیارات.

• حوزه تخصصی فقه و حقوق خانواده:

درس فقه: منبع تحریر الروضه (تلخیص شرح لمعه) سرفصل: از ابتدا بحث المهر تا ابتدای بحث احکام الاولاد.

درس حقوق خانواده: منبع کتاب مختصر حقوق خانواده دکتر صفایی سرفصل: مباحث مهریه، عیوب و تدلیس

• حوزه تخصصی فقه و حقوق جزا:

درس فقه: منبع تحریر الروضه (تلخیص شرح لمعه) سرفصل: المحاربه، الشرب، الارتداد، الدفاع.

درس حقوق جزای اختصاصی: کتاب جرائم علیه امنیت دکتر میر محمد صادقی، مبحث محاربه.

جوایز در هر رشته به سه نفر اول که حائز حداقل ۱۶ امتیاز از ۲۰ امتیاز تشریحی را شده باشند جوایز زیر تعلق می‌گیرد.

• نفر اول ۲۰ میلیون ریال
  • نفر دوم ۱۵ میلیون ریال
  • نفر سوم ۱۰ میلیون ریال

جهت کسب اطلاعات با شماره 09352555752 (انجمن علمی فقه و حقوق خانواده ایران) در پیام‌رسان‌های ایتا و بله (anjoman_khanevade@) ارتباط برقرار کنید.

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری انجمن علمی فقه و حقوق خانواده ایران گروه فقه و حقوق مسابقه علمی مسابقه علمی فقه و حقوق