ثبت‌نام تسهیلات نیمسال دوم ۹۹-۹۸ صندوق رفاه دانشجویی

۱۶ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۳ اخبار اطلاعیه
تعداد بازدید:۴۹۹
جهت درخواست تسهیلات نیمسال دوم صندوق رفاه دانشجویی از تاریخ ۹۸/۱۱/۱۵ لغایت ۹۸/۱۲/۱۵ به پورتال دانشجویی صندوق رفاه مراجعه نمایید. لازم به ذکر است تائید نهایی دریافت تسهیلات منوط به ارائه مدارک لازم هر وام و تأمین اعتبار از سوی صندوق رفاه دانشجویی می‌باشد. ضمنا ثبت وام ویژه دکتری سه ماه بهار و تابستان از تاریخ ۹۹/۰۲/۰۱ لغایت ۹۹/۰۲/۳۰ انجام می شود.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری وام های صندوق رفاه نیمسال دوم معاونت امور طلاب و دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان تسهیلات